Nädala infokillud 11/2024

Möödunud laupäeval toimus meie järjekordne kohtumine teemal “Rahvatantsu ja rahvamuusika arengusuunad aastateks 2025-2030“. Aitäh kõigile osalistele kaasa mõtlemast ja oma kogemusi jagamast! Laupäeval kell 11.00 ootame kõiki huvilisi kaasa mõtlema Ida-Virumaale Kohtla-Järve kultuurikeskusesse. Tule ja jaga oma mõtteid, kuidas seltsina saaksime Virumaa tantsu- ja muusikaelu edendada!

Kolmapäeval osales Karel kohtumisel koorijuhtide liidu, kooriühingu ning laulu- ja tantsupeo sihtasutusega, kus arutleti tantsu- ja koorijuhi ameti rolli ja tähtsuse üle kohalike omavalitsuste ja koolijuhtide silmis. Valmimas on juhendmaterjalid tööandjatele oma töötajate paremaks kaasamiseks ja toetamiseks.

Vahepeal on natuke uuenenud ka meie koduleht. Uuendusi on mitmeid, aga värskel kujul on meie kodulehel taas avalik tantsukirjelduste andmebaas, kust leiab infot ilmunud tantsukirjelduste ja saatemuusika autorite kohta. Järgmine etapp on kirjeldused aja jooksul ka digitaalselt kättesaadavaks teha meie e-poes. Samalt lehelt leiab mitmeid viiteid ka rahvamuusika andmekogudele!

Täna toimus igakuine juhatuse ja kontori koosolek. Vaadati üle möödunud aasta majandusaasta aruanne ning arutleti mitmete tulevaste projektide üle. Praegune juhatus on ametis veel juuni lõpuni ning juba 11. mai üldkogul toimuvad uue juhatuse valimised!