Nädala infokillud 13/2024

Teisipäeval kinnitas kultuuri kutsenõukogu uued tantsuspetsialisti kutsestandardid, mis hakkavad kehtima alates 1. juulist. Alustame kohe erinevate dokumentide täiustamisega, et veel kevadel jõuaksime järgmistele kutsetaotlejatele jagada infot selle kohta, mis muutumas on ja kuidas protsess edaspidi toimub.

Täna kuulutamise välja uute tantsude konkursi 2024. Tingimustest ja kuidas toimida saad lugeda meie kodulehelt. Sealt leiad ka tantsude esitamise tähtajad.

Meil on suur rõõm, et saame kõigiga jagada üle kuu aja tagasi toimunud kontserdi “90 ringi: üheksa kümnendit esimesest tantsupeostvideot. Kes kohale tulla ei saanud, saab nüüd oma silmaga näha, mis tantsud ettekandele tulid.

Tuletame veel meelde, et järgmise nädala neljapäeval, 4. aprillil, on kutse taotlemise dokumentide esitamise tähtaeg. Kõigest täpsemalt meie kodulehel.

Soovime kõigile rahulikke saabuvaid lihavõttepühi ja meeldivat lähedastega olemise aega!