Nädala infokillud 17/2024

Laupäeval tähistas rahvatantsurühm Valla-alune oma 35. sünnipäeva. Selle puhul sai nende juhendajale Heli Tohvrile ka üleantud ERRS-i hõbemärk. Palju õnne Helile ja kõigile tantsijatele sünnipäeva puhul!

Pühapäeval osales David Ilma Adamsoni kooli klassikalise tantsu arvestusel. Õpetaja Ülle Tomingu juhendamisel olid õpilased tutvunud klassikalise tantsu alustega ja arvestustunnis saadi oma oskuski näidata nii tugipuu ääres, keskel kui ka diagonaalil.

Esmaspäeval kogunes Vilmsi majas Kullaterade klubi juhatus. Planeeriti suvist reisi ja nimetati Ilma Adamson Kullaterade aujuhiks. Palju õnne ja suured tänud Ilmale tehtud töö eest.

Kolmapäeval osales Mall koolituse tulemuslikkuse töötoas eesmärgiga muuta sügisest alustava rahvatantsujuhtide kooli programmi veelgi paremaks. Kooli eelõppus toimub juba 8. juunil. Tule ise või soovita kooli potentsiaalsele tulevasele tantsuõpetajale!

Täna ja homme toimuvad järjekordsed õpiampsud Pärnus, kus oma kogemusi ja teadmisi jagab ka Karel. Teemadeks treening, põhiliikumised ja paarispöörlemine. Pühapäeval on kõigil huvilistel võimalik osa võtta Ilma Adamsoni meistriklassist Jõgevamaal.

Ees on ootamas ka väga tantsuline nädalavahetus. Laupäeval toimub töötuba “Meie tantsupidu”, Kunda linna klubi naisrahvatantsurühm Kõkutajad tähistab oma 35. sünnipäeva ja rahvatantsuselts Pääsuke korraldab oma 45. tegutsemisaasta puhul juubelikontserti “(J)uurime välja”. Kõigi nende sündmuste kohta leiab rohkem infot meie kodulehelt.