“Vahetussammust kaugemale” – koolitus alustavale tantsuõpetajale

Sügisel alustab Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsi koolituskeskuses kursus alustavatele rahvatantsuõpetajatele. Aasta aega kestva koolituse “Vahetussammust kaugemale” käigus omandatakse esmased oskused tööks rahvatantsukollektiiviga.

Septembrist aprillini toimuva kursuse käigus omandatakse põhiteadmised eesti tantsu alal: õpitakse tundma põhisamme, kasutama oskussõnavara ning viima läbi treeningtundi.

Tallinnas kaheksa korda toimuvate kahepäevaste õppuste vältel jagavad oma teadmisi ja kogemusi tunnustatud rahvatantsuõpetajad ning ülikoolide õppejõud.

“Tantsumaastikule jõuab igal aastal neid õpetajaid, kes on ootamatult sattunud mõnda rühma juhendama – nemad saavad sellelt koolituselt kindlasti vajalikke teadmisi,” selgitas ERRS-i koolitusjuht David Truusa.

“Soovimegi avardada eeskätt alustavate õpetajate – nii nende, kes juba omavad rühma, kui ka nende, kes plaanivad peagi rühma ette astuda – silmaringi ning pakkuda võimalust tundma õppida rahvatantsuõpetaja tööks vajalikke metoodikaid.”

Esimene õppus toimub 26.-27. septembril. Kursuse kogumaksumus on ERRS-i liikmele 790 eurot ja mitteliikmele 850 eurot.

Täpsem info ja registreerumine ERRS-i kodulehel.

Lisainfo:
David Truusa
Koolitusjuht
david@errs.ee
5557 0002