Nädala infokillud 37/2024

Esmaspäeval oli kutse taotlemise spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule dokumentide esitamise tähtaeg. Sedapuhku soovib kutset saada või oma olemasolevat kutset taastõendada 21 inimest. Nüüd kontrollib Erika üle, et kõikide dokumentidega on korras ja kõik lingid ikka avanevad. Edasi saab tööle asuda juba hindamiskomisjon.

Täna hommikul oli taaskord juhatuse ja kontori ühine koosolek. Nagu viimasel ajal ikka nõudis ka seekord suure osa ajast meie uus arengukava, aga lisaks võtsime vastu ka uusi liikmeid. Tere tulemast ERRS-i liikmete hulka Ivar Eensoo, Kätlin Erbe ja Kaisa Hallop.

Täna õhtul ootame aga kõiki Vabaduse väljakule ühistantsimisele, millega tähistame Ullo Toomi 122 sünniaastapäeva. Kohtume kell kuus!

Tuletame veel meelde, et kuni 30. septembrini saavad tantsuloojad esitada oma tantse uute tantsude konkursile. Ära jäta võimalust kasutamata, sest parimad tantsud saavad üles astuda ERRS-i aastapreemiate üleandmisel.
Lisaks on veel käimas ka märka ja tunnusta kampaania! Ootame kõikide ettepanekuid, kes on oma tegevusega möödunud hooajal silma paistnud ja võiksid sel aastal saada lokulauad. Ettepanekuid ootame kuni 1. oktoobrini.