Infokillud 46/2023

Esmaspäeval toimus järjekordne rahvatantsujuhtide suvekursuse korralduskoosolek. Töö käib programmi kokkupanekuga ja eelarve koostamisega. Mõtteid on palju ja tuleb teha raskeid otsuseid, mis nelja kursuse päeva sisse mahub ja mis peab jääma järgmist korda ootama.

Sellel nädalal tulid müügile 2. detsembril toimuvad ERRS 35 – Lööme lokku! juubelikontserdi piletid. Kontserdi käigus antakse üle ka meie aastatunnustused – lokulauad! Piletid leiad Piletilevist.

Täna panid Karel, David ja Kristiina kokku plaani veebruaris toimuva rahvatantsugala korraldamiseks ja lavastamiseks. 17. veebruaril Alexela kontserdimajas aset leidval kontserdil astuvad üles rahvatantsurühmad üle Eesti.

Järgmise nädala laupäeval toimuvad novembrikuu õpiampsud. Sedapuhku sõidame Tartusse, kus pärast koolitusi on hea võimalus nautida Vanemuise kontserdimajas rahvatantsuansamblite liidu galakontserti. Koolitusele registreerumine, nagu ikka, meie kodulehel.

Kellel veel nädalavahetuseks plaane ei ole, siis homme kell 13:00 algab Tallinna Tehnikaülikoolis Salme ja Ott Valgemäele pühendatud gümnaasiumirühmade võistutantsimine “Kiigemäel”. Sissepääs tasuta.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga