ERRSi nädala infokillud

Teisipäeval kuulutasime välja rahvamuusikakollektiivi juhi pädevustunnistuse taotlusvooru. Dokumente ootame 03. juunini. Täpsemalt saab lugeda siit.

Uus juhatus on hooga tööle hakanud ja juba toimus koosolek, kus kaardistati LTP võimaliku seaduse töörühma jaoks ERRS-i tegevusi, mõju ja arendusvõimalusi perioodiks 2021-2025, mis toetavad laulu- ja tantsupeo protsessi. 

Rahvusvaheline tantsupäev oli küll juba eelmisel nädalal aga videolingid saabuvad järjest sellele nädalal. Meil on hea meel, et juba on saabunud poolsada videot. Kes veel ei ole jõudnud enda videot saata, siis ootame videolinke pühapäevani.

Eelmisel nädalal lõdvendati pisut piiranguid, mis puudutasid ka tantsijaid. Nüüd on lubatud õues kuni 10stes gruppides trenni teha ja juba on ka märgatud õues tantsijaid.

Sõpruse tantsijad

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga