ERRSi nädala infokillud

Taas on nädal läbi saamas. Sellel nädalal pidas hindamiskomisjon kutsetaotlejatega vestlusi. Osad said peetud ja osad jäävad järgmisesse nädalasse. Kolmapäeval said oma kutsetunnistuse spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule kätte 24 tantsujuhti. Täpsem info meie kodulehel alates esmaspäevast.

Eile oli KULKAle taotluste esitamise tähtaeg, sinna kirjutasime ka meie erinevaid taotlusi ikka selleks, et olulisi sündmusi läbi viia, raamatuid välja anda ja juubilare meeles pidada.

Juba kaks nädalat oleme usinalt vaadanud videoid, mis laekusid rahvusvahelise tantsupäeva tähistamistest. Täna valisime välja meile kõige rohkem silma hakanud ja meelde jäänud videod. Tulemusi hakkame teiega jagama uue nädala alguses.

Tuletame veel meelde, et kestmas on rahvamuusikakollektiivi juhi pädevustunnistuse taotlusvoor. Taotlusi ootame 3. juunini. Täpsemalt saad selle kohta lugeda siit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga