ERRSi nädala infokillud

Käesoleval nädalal on kutsetunnistuste hindamiskomisjon hoogsalt lugenud kõiki viimasel taotlusvoorul esitatud portfoolioid. Õige pea on taotlejatel oodata uudiseid.

Täna ja homme toimub ERKga koostöös rahvatantsujuhtide kooli täiendkoolituse I õppus. Maja on täis õppurite elevust ja jutuvada. Kohtumised toimuvad veel kahel korral käesoleval aastal ja kahel korral juba uuel aastal. Teravat taipu kursuslastele!

Rahvamuusikakollektiivi juhendaja pädevustunnistuse taotlusi ootame esmaspäeva, 27.09.2021 lõpuni. Taotlemisest saab täpsemalt lugeda siit.

Tuletame meelde, et järgmise nädala neljapäeval lõppevad laulu- ja tantsupeo protsessis osalevate kollektiivide tegevustoetuse taotlemine hooajaks 2021/2022 ja XIII noorte laulu- ja tantsupeole registreerimine.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga