ERRSI nädala infokillud

Selle nädala esmaspäeval lõppes taotluste esitamine rahvamuusikakollektiivi juhi pädevustunnistuse saamiseks. Meieni jõudis 9 taotlust, kõik laekunud portfooliod on antud hindamiskomisjonil tutvumiseks. Õige pea on taotlejatel oodata uudiseid.

Eile esitasime oma ideekavandi Tartu 2024 regionaalses projektitaotlusvoorus. Nüüd jääb vaid oodata, kas osutume väljavalituks.

Alates tänasest ootame jälle pakkumisi, keda võiks tunnustada lokulauga. Tunnustamise korra kohta saab pikemalt lugeda siit. Varem juba tunnustuse pälvinute nimekirjad leiab siit. Eelmise aasta nimekirja juurest saab ka näha, kuidas sellisel erilisel aastal lokulauad üle anti.

Täna avatakse Mait Agu juubeliaasta, mille raames toimub erinevaid sündmusi. ERRS on üheks koostööpartneriks ja meie kavandatavad sündmused saavad toimuma järgmisel aastal. Kohe kui plaanid on saanud täpsemaks jagame infot ka kõigi teistega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga