ERRSi nädala infokillud

Nädalat alustasime kultuurkapitalile taotluste esitamisega. Sedapuhku sai esitatud 7 taotlust. Nüüd jääb üle ainult oodata.

Tallinna ja Harjumaa seekord kevad-talvise tantsupäeva kuupäeva hõikasime välja juba päris ammu. Kui on meelest läinud, siis see toimub 10. aprillil. Nüüd on kodulehel olemas täpsem info ja link registreerumiseks.

Seekord lisame oma infokildude juurde ka ülevaatliku aastaplaani. Teine poolaasta kindlasti veel täieneb, aga teadaolevad suuremad sündmused on juba kirjas.

Tuletame meelde, et saatsime esmaspäeval välja laulu- ja tantsupeo protsessis osalevate kollektiivide juhtide tööjõukulude toetuse teemalise küsimustiku. Rõõmustavalt palju vastuseid on juba laekunud ja see näitab, et teema on oluline. Loodame, et kõik, kes veel ei ole jõudnud vastata, leiavad selle aja ja panevad ka oma vastused teele. Vastuseid ootame selle kuu lõpuni.

Homme kontor puhkab ja tähistab Eesti Vabariigi 104. aastapäeva. Ilusat ja pidulikku aastapäeva kõigile!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga