ERRSi nädala infokillud

Lõppeva nädala peamine märksõna on jälle kohtumised. Teisipäeval toimusid Eesti Rahvakultuuri Keskuses partnerorganisatsioonide esindajatega kohtumised. Ka ERRSi esindus käis tutvustamas meie 2021. aastal ellu viidud tegevusi. Samale päevale mahtus veel kultuuriministeeriumi korraldatud kohtumine Ukraina kriisi ja kultuurisündmuste teemal.

Kolmapäeval kuulutasime välja tantsuspetsialisti kutse spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule ja rahvamuusikakollektiivi juhi pädevustunnistuse taotlemis voorud. Dokumentide esitamise tähtaeg on 4. aprill ja täpsemalt saad kutse– ja pädevustunnistuse taotlemise kohta lugeda meie kodulehelt.

Neljapäeval toimus kohtumine laulu- ja tantuspeoliikumises osalevate kollektiivide juhendajate tööjõukulude toetuse määruse muutmise teemadel. Arutati juba konkreetseid määruse muudatusi. Aitäh kõigile, kes eelmisel nädalal meie küsimustikule vastas, vastuseid tuli palju ja näitasid meile kätte, millised on teie murekohad.

Tänane päeva algas igakuise Terviseameti kohtumisega, kus räägiti hetke olukorrast ja sai esitada küsimusi. Lisaks mahub tänasesse päeva veel ka oskussõnavara ümarlaua kohtumine. Kõrgest nakatumislainest tingituna oleme olnud sunnitud seda korduvalt edasi lükkama, aga täna õnnestus jälle koguneda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga