ERRSi nädala infokillud

Lõppev nädal on suures enamuses läinud jooksvate ülesannete täitmisega. Nädala esimeses pooles saatsime oma liikmetele võimaluse osaleda Tallinna Vanalinna Päevade raames toimuva rahvakultuuri ala pärimuskülas. Esinemissoove ootame kuni 18. apriilini.

Täna alustasime aga hommikut taaskord kontori ja juhatuse ühise koosolekuga, kus vaatasime üle käimasolevate projektide hetkeolukorrad, arutasime erinevate koostöövõimaluste ja vormide üle ja planeerisime tulevikku.

Tänasesse mahub veel ERRS-i esinduse kohtumine ELT SA inimestega, et vestelda koostöö teemadel.

Tuletame meelde, et käimas on tantsuspetsialisti kutse spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule ja rahvamuusikakollektiivi juhi pädevustunnistuse taotlemine. Dokumentide esitamise tähtaeg on 4. aprill

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga