ERRSi nädala infokillud

Esmaspäeval said avalikuks 2025 aasta laulu- ja tantsupeo pealavastajate konkurssi tulemused. XXI tantsupeo pealavastajaks valiti Helena-Mariana Reimann – palju õnne! Pikemalt saab sellest lugeda siit.

Esmaspäevaga lõppes taotluste vastuvõtmine tantsuspetsialisti kutse spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule ja rahvamuusikakollektiivi juhi pädevustunnistuse omandamiseks. Seekord laekus 10 taotlust tantsuspetsialisti kutsele spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule. Nüüd tuleb kontrollida, et kõik dokumendid on korrektsed ja siis lähevad need edasi hindamiskomisjonile tutvumiseks.

Teisipäeval toimus järjekordne kohtumine rahvatantsujuhtide suvekursuse teemal. Veel viimased täpsustused, kokkulepped ja plaanide lihvimised ning kohe kui kõik paigas saab hakata registreeruma. Registreerimise info tuleb nii ERRSi kui ERK kodulehele ja kindlasti saadame ka sellekohase e-kirja.

Reedel toimus aga jälle igakuine juhatuse ja kontori ühiskoosolek. Arutlusel olid üldkogu teemapunktid ja erinevad jooksvad küsimused.

Veel mahub tänasesse ka kohtumine ERRSi juhatuse rahvamuusika esindajate ja ERRSi rahvamuusika mentorite vahel, kus tuleb arutlemisele kas, mida ja kuidas me saaksime koos teha, et rahvamuusika valdkonda arendad.

Pühapäeval oleme aga Lasnamäel Tondiraba pargis, kus toimub Tallinna ja Harjumaa talvine tantsupäev, mille nimeks on seekord “Talvelõpu tantsupidu” ja korraldada aitab seda Tallinna Tehnikakõrkkooli Tantsuansambel Savijalakesed. Päev täis tantsu!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga