ERRSi nädala infokillud

Lõpusirgele hakkavad saama LTP protsessis osalevate kollektiivide tegevustoetuste hooajad 2019/2020 ja 2020/2021. Kuna 2019/2020 hooaega pikendati, siis on lõpetamisel korraga kaks hooaega. Aruanne on saamas viimast lihvi ja õige pea saab sellele tööjärjele joone alla tõmmata.

Sellel nädalal kohtus ERRSi direktor Eesti Autorite Ühingu juhtide ja juristidega, et küsida nõu valdkonda puudutavate autoriõiguste osas. Lisaks sai veidi selgemaks kogu meie autoriõiguste süsteem.

5. juuniks esinejate registreerimine on lõppenud. Kõik liikmed on aga oodatud 5. juunil Tallinnasse Tornide väljakule esinejaid vaatama ja muidu üle pika aja silmast-silma kohtuma. Võta piknikukorv ja -lina kaasa ning tule päeva nautima.

Tuletame meelde, et kuni 1. maini saab esitada kandidaate Ullo Toomi stipendiumile. Täpsema info leiad meie kodulehelt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga