Nädala infokillud 39/2022

Teisipäeval toimus Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA-s kohtumine, et vahetada mõtteid järgmiste tantsupidude teemal. ERRSi ja meie seisukohti esindasid seal Karel ja Agne.

Jooksva nädala erinevatel päevadel toimusid tantsuspetsialisti kutse spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule taotlejate kutseeksami vestlusvoorud. Järgmisel nädalal on oodata uudiseid uute kutsetunnistuse omanike kohta.

Eile lõppes registreerumine Tallinna Jõuluturu kultuuriprogrammis osalemiseks. Meil on hea meel, et esinemisvõimaluste vastu oli suur huvi ja saame paljudele oma liikmetele sellist võimalust pakkuda. Tallinna Jõuluturu kultuuriprogrammi koostamine käib koostöös Hopneri majaga.

Täna on viimane päev esitada laulu- ja tantsupeoprotsessis osalevate kollektiivide tegevustoetuse taotlust hooajaks 2022/2023 ja samuti peab olema tänase seisuga esitatud 2021/2022 hooaja tegevustoetuse aruanne. Alates homsest 1. oktoobrist saab hakata taotlema laulu- ja tantsupeo liikumises osalevate kollektiivide tööjõukulude toetust 2023 aastaks.  

Tuletame meelde, et ootame registreeruma ERRSi õpiampsudele. Pikaajalistele koolitustele ja oktoobrikuu lühikestele koolitustele saab registreeruda kuni 10. oktoobrini. Kõigest täpsemalt saab lugeda siit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga