Algas kandidaatide esitamine ERRS-i aastapreemiatele

Kuni 1. novembrini saab esitada ettepanekuid 2021/2022 hooajal silma paistnud tegijate ja tegemiste tunnustamiseks. Kandidaadiks esitamist väärivad kõik rahvatantsu ja –muusika valdkonnas toimunud suuremad ettevõtmised ning aktiivsed ja tublid inimesed, kelle tegevus toetab valdkonna arengut!

Kandidaate saab esitada üheksas kategoorias:

1.       Aasta tantsujuht;
2.       Aasta kollektiiv;
3.       Aasta rahvamuusik;
4.       Aasta sõber;
5.       Aasta looja;
6.       Aasta korraldaja;
7.       Aasta koolitaja;
8.       Aasta sündmus;
9.       Pikaajaline panus valdkonna arengusse.

Lisaks soovime juba neljandat korda sellel aastal välja anda preemia parimale rahvatantsu- või rahvamuusikavideole. Video palume esitada Google Drive’i või Youtube’i kaudu. Video pikkus maksimaalselt u 5 min.

Tunnustamiskorra punkti 3.4 järgi on ERRS alati valmis tunnustama ka eelpool nimetatud kategooriate väliselt. Seega ärge jätke kandidaati esitamata, kui te ei leia tunnustust väärivale isikule, organisatsioonile, sündmusele vms sobivat kategooriat! 

Eelmistel aastatel välja antud Lokulauad leiate meie kodulehelt. Aastatunnustuste kohta saate täpsemalt lugeda meie tunnustamiskorrast, punkt 3. Kandidaadid koos põhjendusega palume esitada e-maili aadressil errs@errs.ee hiljemalt 1. novembriks.

Tunnustuse üleandmine toimub ERRS 34. sünnipäevapeol 3. detsembril Viimsi Artiumi keskuses.

1 thoughts on “Algas kandidaatide esitamine ERRS-i aastapreemiatele

  1. Pingback: Infokillud 42/2022 - Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Selts

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga