Nädala infokillud 40/2022

Laupäevast saab taas esitada ettepanekuid valdkonna tunnustuspreemiatele – lokulaudadele. Kutsume kõiki rahvatantsu ja rahvamuusika inimesi üles märkama ja tunnustama 2021/2022 hooajal (september 2021 – august 2022) silma paistnud tegijaid ja tegemisi! Kandidaadiks esitamist väärivad kõik rahvatantsu ja –muusika valdkonnas toimunud suuremad ettevõtmised ning aktiivsed ja tublid inimesed, kelle tegevus toetab valdkonna arengut!

Rõõm on tõdeda, et sellel nädalal on oma oskuste tõestamisega jõudnud lõpule taas 19 tantsujuhti ja 3 rahvamuusikakollektiivi juhti, kes on endale kutse- või pädevustunnistuse saanud.

Täna hommikul kogunes kontorisse korralisele koosolekule ka meie juhatus. Pidasime muuhulgas plaani, mis kujul detsembris üldkogu läbi viia, mil viisil mentorsüsteemi ja tantsuspetsialisti kutsetega edasi toimetada, kuidas läbi viia oma arengukava seiret ning lasime lihtsalt fantaasial tuleviku teemadel lennata. Ja mis kõige põnevam: asume peagi otsima oma kontorisse tööle uut inimest!

Esmaspäeval, 10. oktoobril on viimane võimalus registreeruda meie õpiampsude oktoobrikuistele lühikestele koolitustele. Samuti lõpeb registreerumine pikaajalistele, kompositsiooni ja klassikalise tantsu õpetamise metoodika kursustele. Viimasele seejuures on jäänud veel vaid üksikud kohad – kes ees, see sees!

Täpselt kuu aja pärast, 7. novembril lõpeb võimalus esitada oma loomingut uute tantsude konkursile, kus sel korral jagatakse muuhulgas kultuurkapitali toel preemiafondina välja üle 10 000 euro!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga