Infokillud 41/2022

Eelmise nädala laupäeval tänati Jõgeval suvel toimunud III Eesti Naiste Tantsupeo “PereLugu” tegijaid ja koostööpartnereid. ERRSi esindas seal Erika. Avati näitus eesti naiste tantsupidudest ja nende ellukutsujast Airi Rüttelist.

Neljapäevast on meil juures veel kaks kutsetunnistusega tantsuspetsialisti spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule. Palju õnne kutse saajatele.

Sellel nädalal olema usinalt tegelenud oma õpiampsude sarjaga, mille esimesed õppused toimuvad juba täna ja homme. Täpsemalt saab selle kohta lugeda meie kodulehelt. Ja õige pea ilmuvad pildid ka meie facebooki lehele.

Oktoobris on võimalik taotleda aga kollektiivijuhtidele palgatoetust. Toetuse tingimuste ja juhendajate soovituslike palgamäärade kohta uuri siit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga