Info killud 44/2022

Teisipäeval, 1. novembril, lõppes kandidaatide esitamine 2022 aasta lokulaudadele. Sel korral esitati 66 erinevat nominenti. Kes neist lokulaudadega pärjatud saavad, selgub juba 3. detsembril ERRS-i 34. aastapäeva kontserdil. Kõik nominendid leiad meie kodulehelt.

Kuigi jõulud pole veel kätte jõudnud ja keegi veel jaanipäevast isegi ei mõtle, siis meie valmistume juba uueks suveks. Kolmapäeval toimus koosolek rahvatantsujuhtide suvekursus 2023 teemal, kus Mall, Karel ja Kadri istusid ühise laua tagas Eesti Rahvakultuuri Keskuse inimestega. Korraldusmeeskond on tööle hakanud ja suvekursus tuleb – kõigest täpsemalt juba edaspidi.

Neljapäeval toimus Vilmsi 55 majas evakuatsiooni õppus, ikka selleks, et kui peaks juhtuma see kõige halvem, siis teaksime kuidas ennast ja teisi päästa. Agaramad said ka tulekustuti kasutamist proovida.

Täna toimus järjekordne juhatuse ja kontori ühine koosolek. Valmistame ette üldkogu, mis toimub 3. detsembril Viimsi Artiumis. Üle vaadati ja kinnitati 2023. aasta tegevuskava, arutati põhikirja muutmise üle ja lahendati jooksvaid teemasid.

Tuletame meelde, et kuni esmaspäevani ootame registreeruma oma novembrikuu õpiampsudele. Reedel, 11. novembril toimuvad ETA saalis Madli Telleri “Kompositsioon” ja Irina Pähna “Klassikalise tantsu õpetamise metoodika”.
Laupäeval, 12. novembril toimuvad ETA saalis Kristiina Siia “Kontserdikava koostamine” (võimalik jägida ka veebi vahendusel), Linnar Loorise “Tõstetehnika” ja Alexela kontserdimajas Jaanus Randma “ERTAL-i treeningsüsteemid”. Kõigest saab täpsemalt lugeda meie kodulehelt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga