Nädala infokillud 2/2023

Pühad on läbi ja töö on täie hooga jälle käima läinud.

6. jaanuaril kogunesid kullaterad Vilmsi tänaval, et pidada üldkogu, tähistada uue aasta algust ja teha sünnipäevaplaane. Vahepealsed piiranguaastad olid traditsiooni väikese lünga teinud, kuid sel aastal toimus kõik jälle plaanipäraselt.

Täna ja homme toimuvad selle aasta esimesed ERRS-i õpiampsud. Sellel korral kõneleme lavastamisest, tantsukirjelduste koostamisest ja loomulikult toimub ka ERTALi treeningsüsteemi tutvustus. Peale neid õpiampse on jäänud sellesse poolaastasse veel kolmed õpiampsud.

Nii nagu möödunud aasta viimastes infokildudes lubatud sai, tegime vahepealsel ajal ka pisut statistikat oma seni toimunud õpiampsude kohta. Tulemuste kohta saab lugeda meie kodulehelt.

Järgmise nädala laupäeval, 21. jaanuaril, toimub uute tantsude konkurss 2022 lõppvoor. Kontsert toimub Paide Muusika- ja Teatrimajas, algusega kell 15:00. Sissepääs on tasuta ja kõik huvilised on oodatud vaatama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga