Nädala infokillud 7/2023

Esmaspäeval kogunesid taas ERRS-i ja ERK toimkond, et arutada 2023. aasta suvekursuse teemadel. Meie poolt on programmi koostamise juures kaasa aidanud Kadri, Erika ja Mall ning see taaskord tõotab tulla väga põnev kursus.

Täna on päev täis koosolekuid – hommikut alustasime kontori ja juhatuse ühise koosolekuga, kus esmalt toimus fookusgrupi intervjuu Tallinna Ülikooli poolt läbi viidava uurimisprojekti „Tähendusrikkus viiest üheksani“ raames. Seejärel arutlesime mentorkoolituste jätkumise üle, planeerisime kevadist üldkogu, mis seekord leiab aset taas veebi vahendusel.

Lisaks toimus täna Kutsekoja poolt kokku kutsutud koosolek, et arutleda juunis lõppeva tantsuspetsialisti kutsestandardi muutmise ja täiendamise üle. Rahvatantsijate huve esindavad töögrupis Erika, Sille, Karin ja Maria.

Täna ja homme toimuvad järjekordsed ERRS-i õpiampsude sarja koolitused. Selle hooaja viimased koolitused toimuvad märtsis ja aprillis. Registreerumine neile toimub ikka meie kodulehel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga