Infokillud 10/2023

Käesoleva nädala alguses sai meie kodulehele üles rahvusvahelise tantsupäeva tantsu Kiigadi-kaagadi muusika, mille taaskord salvestas Folklooriklubi Maatasa. Info, mis kell muusikat Vikerraadiost kuulda saab ja mis kuupäevaks me videosid ootame, on veel tulemas, aga selge on see, et videosid me kindlasti kõigilt ootame.

Kolmapäeval sai avapaugu noorte tantsupeo “Sillad” II ettetantsimiste voor, nii et järgmistel nädalatel täidavad meie kontori ja juhatuse inimeste päevi lisaks ERRSi teemadele veel ka palju tantsu.

Täna ja homme toimuvad selle hooaja eelviimased õpiampsud. Nagu ikka siis reedel pikaajalised koolitused. Laupäeval on sedapuhku teemadeks lastetants, vigastuste ennetamine ja traditsiooniliselt ka ERTALi treeningsüsteem. Infot aprillikuiste õpiampusde kohta saad siit.

Tuletame veel meelde, et kuni 21. märtsini saab kandideerida meile tööle, sest ootame enda sekka ühte tegusat inimest. Täpsemalt loe meie kodulehelt.

Kõige lõpuks likvideerime aga ühe võla. Nimelt juba jaanuaris anti üle kultuurkapitali Hiiumaa ekspertgrupi aastapreemiad, kus tunnustati ka hulgaliselt meie valdkonna inimesi. Tunnustuspreemia pälvisis Heli Harak – Hiiumaa tantsukultuuri edendaja ja Ille Savioja – Hiiumaa eakate tantsukultuuri eestvedaja. Aastapreemiad pälvisid Jaanika Kuusk – Hiiumaa Pillisõprade Seltsi ellukutsumine ja tegevused 2022. aastal, “Hakkame santima” Hiiumaa kuraator ja Rita Lepland – rikka ja särava panuse eest laste muusikaharidusse kogukonna lauluõpetajana ja klaverisaatjana. Elutööpreemia pälvis Kristiina Vessar – tagasihoidlik, aga väärtuslik ja asendamatu taustajõud Hiiumaa kultuurielu edendamisel. Palju õnne kõigile pärjatutele!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga