Infokillud 13/2023

Sellel nädalal kuulutasime Facebookis, et on aeg rahvatantsujuhtide suvekursuse kuupäevad kalendrisse kirja panna. Kes aga kibeleb kohe uusi teadmisi omandama, siis tulemas on veel aprillikuused õpiampsud. Hooaja viimased õpiampsud toimuvad 14.-15. aprillil ja sedapuhku saab siis kuulata Renee Nõmmiku tantsuanalüüsi ja kaasa teha Elo Undi ERTAL-i treeningsüsteemides. Registreerumine ikka meie kodulehel. Õpiampsude sarjaga plaanime jätkata aga juba uuel hooajal.

Käesoleval nädalal oleme lisanud mitmed sündmused oma kodulehe kalendrisse. Kui soovid, et ka Sinu sündmus seal kajastuks, siis saada oma sündmuse info (ja plakat) aadressil errs@errs.ee.

Tuletame meelde, et homme, 1. aprillil on ERRSi liikmemaksu tasumise tähtaeg. Viimasel üldkogul otsustati, et alates 2023. aastast on ERRSi liikmemaks 20€ aastas ja liikmed, kes on 75-aastased või vanemad, on liikmemaksust vabastatud. Kui soovid täpsemat infot, kas liikmemaks on tasutud või mitte, kirjuta toetus@errs.ee.

Järgmise nädala esmaspäeval jõuab kätte tantsuspetsialisti kutse spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule taotlemise tähtaeg. Kogu oluline info on kirjas ikka meie kodulehel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga