Nädala infokillud 34/2023

Möödunud nädal lõppes Eestile pidulikult, pühapäeval tähistati Eesti Vabariigi taasiseseisvumise aastapäeva. Presidendi vastuvõtul roosiaias esindasid ERRS-i Kadri ja Karel.

Esmaspäev oli juba töine ja kultuurkapitalile sai esitatud 7 taotlust. Nüüd jääb vaid vastuseid oodata.

Teisipäeval tuli kontoriinimestele koolitusteteemaliste mõtetega abiks Mall ja nii loksusid paika viimased detailid sügiseste koolituste kohta. Õige pea on oodata uudiseid.

Neljapäeval kogunes juhatus kontorisse, et arutleda rahvamuusikute väljundite üle, mis aitaks lähendada neid rahvatantsijatele.

Täna hommikul kogunes taaskord kutsestandardi uuendamise töörühma inimesed. Seekord oli kitsamalt teemaks spetsialiseerumine eesti rahvatantsule ning seetõttu oli töörühma kaasatud veel just selle eriala inimesi.

Tuletame meelde, et käimas on tantsuspetsialisti kutse spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule taotlusvoor, dokumendid tuleb esitada 6. septembriks. Täpsem info siin. Avaldusi ootame ka rahvamuusika kollektiivi juhendaja pädevustunnistuse taotlejatelt, nende dokumentide esitamise tähtaeg on 15. september. Täpsem info siin.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga