Nädala infokillud 39/2023

Sel nädalal alustasime 2024. aasta suvekursuse ettevalmistustega. Kadri külastas esmaspäeval potentsiaalset toimumiskohta ning järgmisel nädalal hakkame koos rahvakultuuri keskusega kokku panema programmi.

David on juba mitu korda kohtunud ERRS-i 35. sünnipäevale pühendatud kontserdi lavastajaga ja pidanud plaane. Kontserdil antakse üle ka valdkonna aastapreemiad. Ootame kõiki oma liikmeid 2. detsmbril Kohtla-Järve kultuurikeskusesse, et pidupäeva väärikalt tähistada!

Täna ja homme toimuvad Pärnus ERRS-i selle hooaja esimesed koolituspäevad. Meil on hea meel, et koolitustel on osalemas pea 30 inimest!

Tuletame meelde, et veel selle nädala lõpuni ootame kõigilt ettepanekuid, keda tunnustada 2. detsembril lokulauaga.

September ja oktoober on valdkonna jaoks oluline toetuste taotlemise aeg. Selle kuu lõpuni on võimalik esitada kollektiivide tegevustoetuse taotlusi ning uuest kuust algab kollektiivijuhtide palgatoetuse taotlemine.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga