Nädala infokillud 22/2024

Möödunud laupäeval tähistasid on 25. sünnipäeva Ülejala sussisahistajad, keda käis ERRS-i poolt õnnitlemas Erika. Kontsert „Tantsupeolt tantsupeole“ oli täis rõõmsat tantsu ja nostalgilisi meenutusi.

Teisipäeva hommikul kohtusid Karel ja Kadri kultuuriministeeriumi, rahvakultuuri keskuse, kooriühingu ja koorijuhtide liidu esindajatega, et saada ülevaade 2024. aasta juhendajate palgatoetusmeetme statistikast ning planeeriti edasisi samme meetme tõhustamiseks. Pärastlõunal kohtus Karel Saaremaa ja Tori valdade esindajatega, et tõhustada koostööd kohalike omavalitsustega.

Erika ja Mall osalesid kolmapäeval laulu- ja tantsupeo sihtasutuses kodarrahade andmise komisjoni töös. Kodarraha on aegadeülene aumärk ja tunnustus inimesele, kes on andnud kestva panuse laulu- ja tantsupidude liikumisse.

Koostöös maakonna rahvakultuuri spetsialistidega koostame ülevaadet tantsu- ja rahvamuusikajuhtide koolitusvajadusest. Veel selle nädala lõpuni on võimalik küsitlusele vastata!

Juba nädala pärast ootame kõiki huvilisi vaatama, kuidas Tallinna vanalinna päevadel toimetame. Nimelt on üle paljude aastate taas ERRS-i korraldada rahvakultuuri ala Tornide väljakul. Tutvu programmiga meie kodulehel!

Eesootavad sündmused:
Laupäeval toimub Soveldaja suvekontsert – Soveldaja sumiseb suvesse ja pühapäeval saab vabaõhumuuseumis nautida järjekordset Pääsukese juubelilavastust.