Nädala infokillud 23/2024

Esmaspäeval kohtusid Karel ja Kadri Kiili ning Rõuge vallavanematega, et tutvuda heade praktikatega, kuidas kohalikus omavalitsuses rahvakultuuri edendada.

Teisipäeval osales Karel Ullo Toomi halduskogu ning kolmapäeval laulu- ja tantsupeo Balti komisjoni töös.

Reedest pühapäevani võib leida meid Tallinna vanalinna päevade pärimuskülast Tornide väljakult, kus ootab ees palju eriilmelisi esinejaid, töötubasid, rahvarõivaste tuulutamist ja muud põnevat. Kogu programmiga saad tutvuda meie kodulehel.

Eesootavad sündmused:
Tulemas on tantsupidude nädalavahetus, laupäeval toimuvad Raplamaa, Virumaa ja Saaremaa tantsupidu, pühapäeval peetakse pidu Harjumaal.

Järgmisest nädalast algab meil puhkuste periood, seega võib pisut pikeneda e-poe tellimuste täitmise aeg ja kui soovid kontoris kellegagi kohtuda, kontrolli kindlasti eelnevalt üle, et ta olemas oleks. Meiega koos lähevad puhkama ka infokillud. Mõnusat suve!