Nädala infokillud 37/2022

Teisipäeva õhtul käis Karel Tallinna linnavalitsuses kohtumas linnapea Mihhail Kõlvartiga, et arutada Ullo Toomi kuju püsitamist Kalevi staadionile.

Kolmapäev oli selle nädala kõige pidulikum päev. Rohkete sündmustega anti avapauk Ullo Toomi aastale.

Hommikul kirjutati Tallinna linnavalitsuse pressikonverentsil neljapoolselt alla heade kavatsuste lepingule, mille eesmärk on Ullo Toomi kuju püstitamine Tallinna Kalevi staadionile. Pikemalt saab selle kohta lugeda meie kodulehelt.

Päev jätkus Metsakalmistul, kus toimus mälestushetk. Selle pilte saab vaadata meie facebooki lehelt. Edasi liiguti Tallinna raekotta, et anda üle Ullo Toomi stipendium, mille sellel aastal pälvis Sille Kapper-Tiisler. Sellest saab lähemalt lugeda kodulehe uudiste rubriigist ja pilte vaadata facebookist. Päeva lõpetas ühistantsimine Vabaduse väljakul, kuhu hoolimata ilmast oli kogunenud pea 700 tantsijat. Pilte ühistantsimisest saab vaadat meie facebookist. Lisaks teavitasid oma ühistantsimistest Raplamaa, Valga ja Võru.

Eile edastasime rahvatantsijatele ja rahvamuusikutele võimaluse osaleda Tallinna Jõuluturu kultuuriprogrammis. Kui mingil põhjusel kiri kohale ei jõudnud, siis kogu info on olemas ka meie kodulehel.

Tuletame veel meelde, et hetkel on registreerimine avatud meie õpiampsude sarja koolitustele, mis algavad juba vähem kui kuu aja pärast. Täpsem info ja registreerimine siin. Välja on kuulutatud ka uute tantsude konkurss, kuhu ootame töid hiljemalt 7. novmebriks. Täpsem info siin.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga