Infokillud 43/2022

Kuigi meie järgmiste õpiampsude kohtumiseni on veel kaks nädalat aega, siis oleme nädala sees juba jooksvalt tegelenud koolitusi puudutavate teemadega. Otsutasime teha Kristiina Siia koolituse “Kontserdikava koostamine” jälgitavaks ka veebivahendusel. Koolitus ise toimub küll ETA ruumides ja sinna on osalejad oodatud, aga kui keegi soovib seda koolitust jälgida kodust arvuti tagant, on ka see nüüd võimalik. Koolitustele registreerumine toimub ikka läbi meie koduelehe.

Uus trükk Eesti rahvatantsu oskussõnastikust tuli välja juba sügise hakul, aga töö sellega pole sugugi veel lõppenud. Nimelt käivad hetkel usinad ettevalmistused, et kõik sõnastikus olevad terminid saaksid üles ka Eesti Keele Instituudi hallatavasse Sõnaveebi ja nii kättesaadavaks kõigile huvilistele.

Täna toimub Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutuses kohtumine, kus ERRSi esindavad juhatuse liikmed Kadri, Kristi, Helin ja Agne. Arutusele tuleb 2025 aasta laulu- ja tantsupeo juurde käiv rahvamuusikapidu.

Kahe viimase nädala jooksul oleme välja andnud kolm pädevustunnistust rahvamuusikakollektiivi juhendajale ja ühe tantsuspetsialist kutse spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule.

Tuletame veel meelde, et uute tantsude konkurss 2022 tantsude esitamise tähtaeg on lähenemas. Ootame kõiki tantse juba 7. novembriks. Lähemalt loe meie kodulehelt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga