Infokillud 48/2022

Esmaspäeval avaldasime oma kodulehel uute tantsude konkurss 2022 lõppvooru pääsejad. Palju õnne kõigile edasipääsenutele ja jõudud harjutamisel. Lõppvooru pääsenud tantse saab näha 21. jaanuaril Paide Muusika- ja Teatrimajas.

Neljapäeval toimus mentornõukoja koosolek, kus andsid oma soovitused 2025. aasta tantsupeo pealavastajale Helena-Mariana Reimanile kaasa ERRSi mentorid. Veel arutleti lühidalt ka kuidas uuel aastal mentorkoolitustega jätkata.

Täna hommikul kogunes kontoris taaskord juhatus, käismise korra veel üle homse päevakava ja arutlesime erinevatel jooksvatel teemadel.

Pealelõunal ja homme aga toimuvad juba kolmandad ERRSi õpiampsude sarja koolitused. Reedel ikka kaks pikaajalist koolitust ja laupäeval on sedapuhku häälehoiu koolitus.

Sel nädalal on meil äärmiselt tegus laupäev, peale koolitust jätkame Viimsi Artiumis oma üldkoguga, kuhu on oodatud kõik liikmed. Sellele järgneb 34. sünnipäeva kontsert, kus antakse üle aastatunnustused. Kontsert on tasuta ja kõik huvilised on oodatud vaatama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga