Nädala infokillud 36/2023

Kolmapäeval oli tantsuspetsialisti kutse spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule taotlemise tähtaeg. Meieni jõudis 15 avaldust. Paari nädala jooksul kontrollib Erika üle, kas kõik saadetud dokumendid vastavad nõuetele ja siis saab juba tööle asuda hindamiskomisjon.

Neljapäeval sai avalikuks ERRS-i selle hooaja esimeste õpiampsude info. Seekord alustame koolitushooaega hoopis Pärnus. Lähinädalate jooksul avalikustame ka ülejäänud hooaja koolitusplaani.

Nädala jooksul on e-poodi üles saanud jälle uusi ja ka hästi unustatud vanu asju. Rahvamuusikutel on võimalik endale osta e-raamatuna “Rahvapärased pillilood”, mille trükitiraaž on juba ammu läbi müüdud. Müügile on tulnud ka esimesed 2022. aasta uute tantsude konkursi võidutööd: “Vargamäng”, “Läki labajalg”, “Kes aias”, “Õnnelike inimeste maa” ja “Üksi, kaksi, paljukesti”.

Tuletame meelde, et rahvamuusikakollektiivi juhendaja pädevustunnistuse taotlusi ootame veel 15. septembrini. Täpsemalt loe siit.

Ära unusta oma rühma registreerida ühistantsimisele, mis toimub juba 14. septembril Tallinnas Tornide väljakul. Täpsem info ja registreerimise link meie kalendris.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga