Nädala infokillud 40/2023

Laupäevani oli võimalik esitada taotlusi kollektiivide tegevustoetuse saamiseks. Kadri on juba asunud usinalt tööle taotluste üle vaatamise ja kontrollimisega.

David osales pühapäeval Mait Agu preemia üleandmisel Tallinna ülikooli Mait Agu saalis. Sel aastal on laureaatideks BFM koreograafia 4. kursuse tudeng Roosmarii Sarapuu ja Kanuti Gildi Saali pikaaegne eestvedaja Priit Raud.

Nädala jooksul toimus viis kutseeksamit neile, kes soovivad taotleda tantsuspetsialisti kutset spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule. Eksamid jätkuvad ka järgmisel nädalal.

Kolmapäeval toimus 2023. aasta suvekursuse kokkuvõtete koosolek ja sujuvalt liikusime juba ka 2024. aasta suvekursuse korralduse juurde. Panime paika esialgse tegevuskava ja asusime programmi koostama.

Kolmapäevast on meil juures ka viis rahvamuusikakollektiivi juhendaja pädevustunnistusega juhendajat: Aita Teigar, Cätlin Mägi, Emma Kallasse, Piret Aus ja Kelly Veinberg. Kõiki pädevustunnistuse omanikke saab näha meie kodulehelt. Palju õnne uutele tunnistuse omanikele!

Neljapäeval osales David Tallinna kesklinna valitsuse korraldatud kohtumisel seoses 2024. aasta vanalinna päevadega. Sel korral on rahvakultuuri ala eestvedaja ERRS. Vanalinna päevad toimuvad 7.-9. juunil ja kindlasti saavad ka meie liikmed seal võimaluse üles astuda!

Sellel nädalal täienes taas ka meie e-poe valik, kust leiab möödunud tantsu- ja rahvamuusikapidude õppematerjale: nii noote, tantsukirjeldusi kui ka saatemuusikaid. Mine viska pilk peale!

Kel veel koolivaheajaks plaanid tegemata, siis 26.-27. oktoobril saab osaleda ERRS-i järjekordsetel õpiampsudel, mis on suunatud lasterühmade õpetajatele. Lisainfo ja registreerumine toimub meie kodulehel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga