Nädala infokillud 20/2024

Möödunud laupäeval toimus ERRS-i kevadine üldkogu, kus seekord valiti ka kolmeks aastaks uus juhatus. Uues juhatuses jätkavad vanast juhatusest esimehena Kadri Tiis, liikmetena Agne Kurrikoff-Herman, Mall Paulus, Jaanus Põlder ja Helin Pihlap. Uute liikmetena lisanduvad Helena-Mariana Reimann ja Kelly Veinberg. Jõudu ja palju häid mõtteid uuele juhatusele! Suur tänu ka Kristile ja Kristiinale tehtud töö ja panustatud aja eest.

Üldkogul vaadati tagasi ka seltsi viimase viie aasta arengule. Kareli kirjutatud ülevaadet selle kohta saab lugeda meie veebilehelt.

Laupäeval lõpetas rahvatantsjuhtide kooli 2024. aasta lend. Edu ja erialaseid õnnestumisi kõigile lõpetajatele. Juba sügisel alustab aga uus lend. Kellel on huvi liituda, siis on viimane aeg hakata kirjutama motivatsioonikirja. Kõigest saab täpsemalt lugeda siit.

Esmaspäeval kohtus Karel koorijuhtide liidu esimehega, et leppida kokku edasisi tegevusi laulu- ja tantsupeo protsessis osalevate kollektiivide juhtide palgatoetusmeetme laiemaks tutvustamiseks.

Selle nädalaga lõppesid kutseeksami vestlusvoorud. Nüüd on hindamiskomisjonidel kokkuvõtete tegemiseks mõni päev aega ja järgmisel nädalal on oodata meie tantsujuhtide perre uusi kutsega tantsuspetsialiste!

Viimastel kuudel on meie koduleht läbinud värskenduskuuri. Loodame, et kogu senine info on nüüd lihtsamini leitav, paremini mõistetav ja ka visuaalselt kenam vaadata. Arendustegevused kodulehel aga jätkuvad. Liikmeid aga kutsume üles koostööle täiendama ajaloorubriiki! Anna enda valmisolekust panustada märku aadressil karel@errs.ee!

Tallinna vanalinna päevadeni on ainult 20 päeva. Korraldustööd on täies hoos ning uue nädala lõpus avalikustame programmi meie kodulehel ja sotsiaalmeedias ning hakkame esinejaid tutvustama.

Eesootav laupäev on eriti sündmusterohke, rahvatantsu saab nautida lausa igas Eestimaa otsas. Tallinna loomaaaias toimub II Tallinna ja Harjumaa laste laul- ja tantsupäev, Lääne-Virumaal on Tarvanpää kevadkontsert, Ida-Virumaal tähistab rahvatantsuansambel Suveniir on 75. sünnipäeva ning Tartus saab nautida Tartu Ülikooli rahvakunstiansambli kevadkontserdi. Kas sina annad alati oma sündmusest meile teada?