Nädala infokillud 42/2023

Pühapäeval lõppes registreerumine 2025. aasta tantsu- ja rahvamuusikapeole. Uuri meie kodulehelt lähemalt, kas soovijaid on rohkem või vähem kui kuus aastat tagasi!

Teisipäeval kutsusime 2023. aasta rahvamuusikapeol osalenud kollektiivide juhte andma tagasisidet möödunud peo kohta. Vastustest saadud statistika aitab paremini mõista juhendajate tunnetusi suure peo korraldamise osas.

Selle nädalaga saame lõppenuks lugeda ka järjekordse kutse taotlemise vooru. Sedapuhku said tantsuspetsialisti kutse spetsailiseerumisega eesti rahvatantsule kõik 16 taotlejat. Palju õnne! Nii uued kui vanad kutseomanikud leiad meie kodulehelt.

Lisaks kohtus ERRS-i 35. juubelikontserdi lavastaja Jaune Kimmel sisu loomiseks Kadri Tiisi, Valdo Rebase ja Ülo Luhtiga. Seekordne lavastus tuleb teistsugune ning võtab fookusesse seltsi ajaloo.

Neljapäeval osalesid Kadri ja Karel Vabamus rahvakultuuri keskuse korraldatud koostööseminaril, kus ammutati ideid valdkonna eestvedajate innustamiseks ja noorte kaasamiseks. Kohtumine andis mitmeid väärtuslikke mõtteid, mida võtta arvesse seltsi uue arengukava koostamisel, mis meil 2024. aastal ees seisab.

David kohtus täna folkloorinõukoguga, et otsida koostöökohti ja saada häid nõuandeid Tallinna 2024. aasta vanalinna päevade rahvakultuuri ala kureerimiseks.

Tuletame meelde, et juba järgmisel nädalal on ootamas järjekordsed õpiampsud. Sedapuhku on fookuses just laste õpetamine. Täpsem info ja registreerimine meie kodulehel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga